Over mij

 
Hallo, mijn naam is Daphne Gruben. Ik ben 14 jaar oud, geboren en opgegroeid in de provincie Groningen. Hier woon ik nog steeds en ik zit in de 2de klas van de MAVO, ofterwel VMBO-T.Ik heb een passie voor alles wat met schrijven en make-up te maken heeft. Ik ben trouwens ook een enorme 5 Seconds of Summer & One Direction fangirl, sorry for that. Ik vind bloggen en filmen de leukste dingen om te doen. Don't be to shy because you'll probably never get another change. Dat is mijn motto. Ik ben namelijk best verlegen maar ik wil graag dingen doen zodat ik er later geen spijt van krijg.

Ik ben best snel in paniek, waardoor ik dus ook vaak te maken krijg met dingen als bijv. paniekaanvallen, depersonalisatie enzovoort. Hierover schrijf ik ook op mijn blog, omdat ik daardoor anderen er misschien mee kan helpen.


Het verleden. 
Ik ben natuurlijk nog maar 13 en heb dus nog niet mega veel meegemaakt. Toch wil ik jullie graag vertellen hoe ik mijn passie voor schrijven, make-up en muziek kreeg.

Schrijven.
Toen ik jong was, ongeveer 7/8, schreef ik al verhalen. Onzin verhalen, dat wel. Over paarden en pony's en hoe graag ik er een wou. Dit deed ik in een kladschrift en de juffen spraken mijn ouders er wel eens opaan dat ik goed kon schrijven. Toen ik ongeveer 10 was begon ik steeds meer te schrijven, al zijn dit nog geen echte verhalen. In groep 7, toen ik 11 was, begon het pas echt. Mijn vriendin ontdekte One Direction en ik werd er eerst helemaal gek van. Niet op de goede manier. Pas later begon ik ze leuk te vinden en ik begon een fanfiction over de Liam. Die staat nog online, dus veel succes met zoeken haha.

Make-up.
Mijn eerste make-up en liefde voor make-up kreeg ik toen ik 10 was. Dit is best wel vroeg en ik kreeg voor mijn verjaardag allemaal make-up van mijn lieve vriendinnetjes. Ik was hier eerst vreselijk in, en ik heb er niet veel mee gedaan. Pas later kreeg ik er steeds meer handigheid in en ik vond het steeds leuker worden.

Muziek. 
Ik ging op jonge leeftijd, 6, al met mijn ouders naar concerten van een Duitse band. Hier waren mijn ouders fan van en ik ging dus mee. Opzich begon het hier, al was ik geen fan van de band. Toen ik 7 was werd ik fan van Nederlandse artiesten. Dit kreeg ik mee van mijn moeder. Denk hierbij niet meteen aan Frans Bauer, ik was fan van Jan Smit, Nick & Simon enz. Al die Volendamse artiesten dus. Hier bleef ik lang fan van, tot ik fan werd van One Direction. Ik ben nu nog steeds fan van One Direction en muziek is een belangrijk deel van mijn leven geworden, net als make-up en schrijven. Ik ben 25 juni naar het One Direction concert in de Amsterdam ArenA geweest. Het was zo vet om mijn idolen eindelijk in het echt te zien: ik zag namelijk 5 Seconds of Summer & One Direction live! Omg!


 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff