Over mijn site

0 comments
 
Lovely Beauty Dreams was voorheen Daphsbeautyblog. Die naam was natuurlijk makkelijk bedacht. Ik heet Daphne maar de meeste mensen noemen me simpel weg Daf. Omdat Daf niet mooi staat, veranderde ik het naar Daph, wat eigenlijk gewoon de afkorting is van mijn naam. Beautyblog was ook zo simpel. Ik had een blog, over beauty. Simpeler kan het niet.Daphsbeautyblog
Toen ik de blog startte was het vakantie. Ik verveelde me en ik keek veel Youtubers. Ik was zo verliefd op de video's van Vera, Teske, Zoe, Linda en nog veel meer dat ik het zelf ook besloot te doen. Mijn eerste artikelen waren niet zo speciaal. Ik weet nog dat ik een review maakte met foto's van het internet. Ook deed ik de 50 facts about me, terwijl mensen daar natuurlijk nog niet op zaten te wachten. Ik blog een dag en hup meteen een 50 facts about me tag. Dat is natuurlijk niet erg intressant. Toch verwijder ik de artikelen niet, want zo begon het toch..

Lovely Beauty Dreams
Toen ik wat serieuzer werd ging ik denken voor een naam. Lovely Beauty Dreams kwam in mijn hoofd en ik zag dat er nog geen blog was met die naam. Lucky! Meteen voerde ik de verandering door en binnen 2 dagen blogte ik op Lovely Beauty Dreams.

Het verschil.
Het verschil tussen Daphsbeautyblog en Lovely Beauty Dreams is zeker de kwaliteit en hoe serieus ik was. Bij Daphsbeautyblog was ik lang niet zo serieus en maakte ik foto's waarvan de kwaliteit slecht was, zoals de foto van het chocolade masker hierboven. Dat was een van de eerste foto's en ik maakte die met een mobiel. Mijn mobiel maakt totaal geen goeie foto's. Dat is zeker. Nu maak ik ze het liefst met mijn Nikon camera, maar vaak lukt dat niet. Dan maak ik ze met mijn iPod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff