dinsdag 7 januari 2014

Gratis Sample Dolce&Gabbana Parfum & hoe krijg ik gratis samples?!

0 comments
 
Ik heb beloofd in een van mijn video's dat ik een keer een blogpost zou maken over hoe ik producten om te reviewen gratis krijg, al koop ik de producten voor reviews vaak zelf. Ik weet trouwens niet of die video al online staat, maar toch leek het me handig om nu even erover te vertellen. Vandaag ben ik namelijk een beetje inspiratieloos, dus dit leek me een goed idee. 

Shop & Save With Nordstrom Hot Coupons! | Online

Er zijn een paar simpele dingetjes: hou reclame en win-acties goed in de gaten! Vaak heb je hier kans op gratis spullen. Er zijn sites voor. Ik gebruik de sites het meeste want dat vind ik wat handiger. De beste sites zijn http://www.allesvoorniks.nl/ & http://www.proefmonsters.nl/. Ook kun je je aanmelden bij http://www.hettestpanel.nl/, ik heb hier ongeveer 2 of 3 keer voor getest, en je krijgt de pakketjes snel in huis. Verder kun je bij bestellingen samples krijgen. Bijvoorbeeld bij Yves Rocher.

Er zijn nu ook genoeg actie's maar ik heb één tip voor jullie: https://esc.cocomore.com/zesnc/esampling/fragrance_dg_gl_spl1310/registration/register/en_GB

Parfum samples vind ik altijd heel leuk om te krijgen, dus ik vind dit super leuk!

Hopelijk hebben jullie hier iets aangehad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff