vrijdag 3 oktober 2014

Essence Come To Town Collectie.

0 comments
 


Het is weer oktober en nog even en de kerstcollecties liggen weer volop in de winkel. Essence komt in november met een kerstcollectie, genaamd Come To Town. De kleuren rood, groen, goud en zilver vormen een beetje de basis in wat je van deze collectie kan verwachten. Je krijgt spontaan zin in kerst!

Quatro Eyeshadows


01. Make A Wish, 02. Naughty or Nice?

Deze palettes bevatten beide prachtige metallic kleuren! De palettes bevatten beide een gouden en zilveren tint, maar 01. Make A Wish bevat groene tinten, en 02. Naught or Nice roze tinten. 

Eye Pencils


01. Make A Wish, 02. Naughty or Nice? & 03. The Most Wonderful Tree.

Deze eye pencils met metallic kleuren zijn perfect voor de feestdagen. Verkrijgbaar in 3 tinten; goud, donkerrood en groen. Persoonlijk lijkt mij vooral de gouden en de donkerrode tint erg mooi.

Lipsticks


01. Is That You, Santa? & 02. Wrapped in Pink.

Essence brengt ook twee nieuwe lipsticks uit, maar dat is natuurlijk ook een must-have voor de feestdagen. Ze komen met een klassieke rode tint en een paarse tint. De textuur van de lipsticks is romig en ze beloven uren te blijven zitten.

Cream Blush.


01. Is That You, Santa? & 02. Wrapped in Pink.

In de collectie zitten ook twee cream blushes die perfect zijn voor een mooie kleur en glow op je wangen. De kleuren zijn een rode kleur en weer die gave roze kleur die naar paars neigt. Ze passen bij de lipsticks en maken de look helemaal af. 

Shimmering Body Powder

01. Make A Wish

Bij de feestdagen mag een beetje shimmer niet ontbreken natuurlijk! Essence heeft een highlighter ontwikkeld met losse poeder, wat er erg leuk uit ziet in je stash. En wat ook leuk is, deze shimmering body powder ruikt lichtelijk naar vanille! 

Nail Polish Set

01. Naughty or Nice? & 02. Got My List?

Essence brengt voor de kerst ook twee nagellak sets uit. Elk doosje bevat twee kleuren en een glitter topcoat. Deze doosjes zijn ook leuk als cadeautjes.

Lametta Topper

01. The Most Wonderful Tree

Deze topcoat voor op je nagels bevat leuke kleine deeltjes, vergelijkbaar met glitters. Super leuk!

Greeting Cards

01. Greeting Cards

Wat ik erg leuk vind is dat Essence ook aan kerstkaartjes heeft gedacht. Dat hoort natuurlijk helemaal bij de feestdagen. Super leuke toevoeging aan de collectie!

Ik vind de collectie erg leuk, vooral de blushes, de lipsticks en de kaarten vind ik er leuk uitzien!

De Essence Come To Town Collectie is vanaf eind november tot eind december 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff