donderdag 23 januari 2014

Limited Edition Catrice Crème Fresh Lente Collectie.

2 comments
 
Deze keer heeft CATRICE gekozen voor pastels en '60 invloeden. De ontwerpers kiezen voor het komende lente-zomerseizoen voor sixties outfits in sorbetkleuren, opgestoken kapsels (denk aan Audrey Hepburn), cat eye zonnebrillen en opvallende eyelinerlooks. De kleuren als mintgroen, abrikoos en roze zorgen voor een subtiel, sensueel beeld. De nieuwe Limited Edition ''Creme Fresh'' by Catrice is hierop geinspireerd en brengt een schitterde retrostijl in maart 2014. 



Daar zijn de '60 - by CATRICE.

Powder Eyeshadow.

Passie voor pastels. Deze poederachtige oogschaduwen met een ultrazachte textuur zorgen voor een subtiele oogmake-up met een lente-uitstraling! Er zijn vier tinten, elegante crème, fris mintgroen, zachtroze en chocoladebruin met een zilverachtig parelmoereffect. Ze laten de ogen mooi stralen. Ze zijn verkrijgbaar in C01 Jame's Brown, C02 Another Pink Panther, C03 Evergreen 60s & C04 So Jackie O. 
Ze gaan rond de €2,99 per stuk kosten.

Gradation Blush.


Deze blush met een heerlijk zachte textuur in een heldere framboosroze kleur is een waar hoogtepunt van de ''Crème Fresh'' collectie. De fashionable kleurgradatie verzekert je van een frisroze look op de wangen en gezichtscontouren. Verkrijgbaar in C01 Waterloo Sunrise. Deze mooie blush gaat €3,99 kosten.

Lip Balm.


Deze lipbalms hebben een crèmige textuur en bieden je lippen een ongekende zachtheid, met een subtiel kleurtje. Een vrukkelijke glans, en een vleugje kleur. Verkrijgbaar in C01 Another Pink Panther, C02 Evergreen 60s & C03 The Peach Boys. Deze gaan €3,99 per stuk kosten.

Ultimate Nail Lacquer.


Swingende sixties! Snoepkleurtjes met een ultieme dekking en de ultime glans! Lichtroze, fris abrikoos, sorbetgeel, mintgroen en helder framboos, allemaal met het mega populaire metal effect. Ze geven je nagels direct een perfect afgestemde look. Verkrijgbaar in C01 The Peach Boys, C02 Make Fast at Tiffany's, C03 Evergreen 60s, C04 Another Pink Panther & C05 Light Your Fire. Deze leuke nagellakjes gaan €2,99 kosten.

Hair & Lash & Brow Colour.
Catrice-2014-Creme-Fresh-Collection-6
Dit was eerder al een trend en ik zie deze trend nog niet heel hard terug komen. Met deze 2 leuke kleurtjes kun je namelijk je wimpers en je wenkbrauwen een kleurtje geven. Dit is voor de meeste mensen een beetje extreem. Geldt dit voor jouw ook? Dan kun je het altijd nog subtiel in je haar dragen. Verkrijgbaar in de kleuren Pink Flowed en Evergreen 60s.

Ik ben het meest benieuwd naar de Hair & Lash & Brow Colour & de Lip Balm.

Excuses voor de kleur van de foto's. Ik heb collage's gemaakt en op de computer zijn ze wel gewoon wit dus ik denk dat er een misschien technische fout is op Blogger.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar die nagellak!
    Liefs, Ypie

    P.S Ik geef een Sleek Garden of Eden palette weg op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke schattige kleurtjes :) Ik ben vooral benieuwd naar de nagellak!

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff