vrijdag 17 januari 2014

Remington silk.

0 comments
 


Glanzende krullen, gladde lokken of haar dat lijkt alsof het net gefohnd is door een professionele kapper. Wie wil dat nou niet? De nieuwe, luxe Silk stylingtools van Remington geven de perfecte finishing touch aan iedere stijl! De Slik Ceramic coating zorgt ervoor dat iedere vrouw in een paar eenvoudige stappen een fabulous look kan creeren: zo heb je elke dag het gevoel alsof je net bij een professionele kapper bent geweest.

Silk Ultimate Styler.

Met deze 4-in-1 stylingtool met het speciale opzetstuk creeer je meerdere looks en houd je je haar zijdezacht. De styler warmt in 30 seconden op tot wel 230 graden, dus je kunt al snel je haar in elke stappen om toveren tot mooie glanzende krullen of tot een golvende boho-chic look.


Silk Straightener. 
Wil jij zijdezacht, glad en nooit meer kroes- of statisch haar? Dat kan met de Silk Straightener. Het is de heetste en snelste stijltang van Remington tot nu toe! Het digitale display geeft de beste temperatuur voor je haar aan, met een variatie van 150 graden tot 230 graden. Met de turbo boost-functie warmt de stijltang in 30 seconden zelfs op tot 240 graden. Silk Waving Wand.
Deze krultang creert moeiteloos kroesvrij, glazend en golvend haar.


Silk Curling Wand
Met deze kegelvormige krultang (13-25mm) zijn krullen gemakkelijk te maken. Dit komt door de Silk Ceramic coating voor zijdezachte lokken.Silk Dryer
Deze professionele haardroger drooft je haar snel en effectief. Met een 2400 Watt motor, een blaaskracht van 140 km/u en een ionische conditionering zorgt hij voor gladde, zijdezachte haarstijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff