zaterdag 15 februari 2014

Kneipp onthult hét beauty geheim!

0 comments
 
In februari 2014 onthult Kneipp haar nieuwste badolie beauty geheim. De Kneipp badolie beauty geheim is een ultiem verzorgende en verzachtende badolie die bestaat uit een combinatie van vier rijke natuurlijke oliën. Door deze oliën voel je al tijdens het baden de intens verzorgende werking op je huid. Kneipp badolie beauty geheim is vrij van conserveringsmiddelen, minerale oliën en siliconenoliën en bij elke drogist te koop. Geniet van de warme rijke geur en een huid die zachter is dan ooit!



Luxe verwenproduct voor een ultieme verzorging

Kneipp badolie beauty geheim bestaat uit vier natuurlijke oliën die stuk voor stuk een diep verzorgende en herstellende werking hebben op de huid.

Arganolie maakt de huid soepel en laat haar stralen.
Marulaolie versterkt de beschermfunctie van de huid en verzorgt de huid diep.
Wonderboomolie (ricinus- of castorolie) werkt terugvettend en gaat vochtverlies tegen.
Olijfolie beschermt de huid en maakt deze fluweelzacht.

Door deze oliën te combineren ontstaat er een hoogwaardig fluweelzacht badproduct dat de huid gladder, soepeler en zachter maakt dan ooit tevoren. Het maakt de huid niet vet of plakkerig. Een ideaal product voor mensen met een droge of gevoelige huid.

 photo KneippBadolieBeautygeheimhogeresolutie_zps80301b2c.jpg

Verzorgen en verwennen
Kneipp badolie beauty geheim bestaat maar liefst uit 94% natuurlijk verzorgende oliën. Het is wonderbaarlijk hoe je huid gelijk voelbaar gladder is na een heerlijk warm bad met deze olie. Weelderige luxe en natuurlijk genieten!

Marulaolie
Marulaolie is een kostbaar koudgeperst plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de marulaboom in Afrika. De olie is rijk aan omega 6 vetzuren en antioxidanten en heeft een therapeutische werking op het natuurlijk herstel van de huid.

Arganolie
Arganolie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren die ervoor zorgen dat de weerstand, zachtheid en glans van de huid behouden blijven. Arganolie bevat vitamine E die de huid beschermt tegen vrije radicalen. De natuurlijke olie voedt het huidweefsel en revitaliseert de huid. Het wordt ook wel het Marokkaanse goud genoemd.

Olijfolie
Olijfolie werkt hydraterend en zorgt voor een gezonde vochtbalans voor de huid. De zuivere samenstelling van olijfolie zit boordevol vitamines, houdt de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Wonderolie
Wonderolie wordt al sinds de oudheid gemaakt uit de zaden van de wonderboom. Wonderolie werkt heilzaam en diep verzorgend. De olie uit de boom, die veelal in tropisch Afrika groeit, wordt al vele eeuwen gebruikt. Ze reinigt en helpt de natuurlijke werking van de huid door een optimale reiniging van de poriën. Ze bevordert bovendien het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een stralende teint.

 photo BadolieBeautygeheimVrijstaandkruidje_zpsc26dca4e.jpg
Kneipp kwaliteit

Kneipp staat bekend als een zeer huidverdraagzaam product. De producten worden met veel zorg vervaardigd en moeten voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard.

Alle Kneipp producten zijn:
  • hooggeconcentreerd aan natuurlijke oliën en waardevolle werkstoffen
  • zonder conserveringsmiddelen (parabenen)
  • zonder minerale oliën en siliconen
  • ontwikkeld in samenwerking met onafhankelijke dermatologische instituten
  • uitgebreid getest
  • zeepvrij
  • niet getest op dieren

 photo BadolieBeautygeheimVrijstaand_zps3ad095dd.jpg
De Kneipp badolie beauty geheim is vanaf februari 2014 verkrijgbaar bij elke drogist voor €9,49 per 100 ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff