maandag 3 maart 2014

3D geprinte cadeaus van de HEMA!

0 comments
 
Vanaf vandaag is het mogelijk om bij HEMA je gepersonaliseerde telefooncase, armband of ketting in 3D te laten printen. Een leuk cadeau idee voor jezelf of om weg te geven!  HEMA is hiermee het eerste Nederlands warenhuis die 3D geprinte producten aanbiedt en zet hiermee de eerste stappen om 3D geprinte producten bereikbaar te maken voor iedereen. De wereld van 3D printen is spannend en nieuw. Iedereen kent het printen van teksten en foto’s op printers, taart op maat, bedrukte t-shirts of andere producten; maar dat is 2D. Maar veel mooier is het natuurlijk, als je een uniek en tastbaar product kan printen wat je ook écht in je dagelijkse leven kunt gebruiken. En dat kan, door de ontwikkeling van 3D printers! En gezien een 3D printer in heel veel verschillende materialen kan printen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

HEMA is altijd op zoek naar nieuwe producten en diensten om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. De mogelijkheden van 3D printen sluiten naadloos aan bij het uitgangspunt om gepersonaliseerde producten beschikbaar te maken voor iedereen. Daarnaast draagt HEMA design en technologische vernieuwingen een warm hart toe. De producten en mogelijkheden van 3D geprinte producten sluiten dan ook perfect aan.

Het is daarom een logische stap dat HEMA ook 3D geprinte producten gaat aanbieden. De stylistes en inkopers van HEMA hebben een mooie reeks ontwerpen klaar staan. Deze ontwerpen kunnen zelf  aangepast worden door een eigen naam of tekst toe te voegen. De producten waarmee HEMA start binnen 3D printen zijn sieraden en telefoonhoesjes. Op korte termijn volgen meer producten. Hoe cool is dat! 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff