zondag 2 maart 2014

Haute Future Limited Edition by Catrice.

0 comments
 
Toekomstvisioenen. De nieuwste ontwerpen zijn futuristisch, edgy en direct. Reflecterende vlakken, holografische materialen en metallic elementen brengen de toekomst naar deze tijd. Deze krachtige digitale look biedt ultieme energie en geeft een buitenaardse uitstraling met kleuren variërend van glanzend groen tot koele zilvernuances. De nieuwe Limited Edition “Haute Future” by CATRICE biedt de perfecte make-upmatch voor deze look van mei t/m half juni 2014. Met musthaves als Blush Pearls voor subtiele accenten, een iriserende topper als highlighter voor het gezicht en lichaam en Holographic Flakes voor 3D design nagels. Beautyproducten worden sterren uit het heelal. Haute Future by CATRICE – Baked Eyeshadow 

Catrice Haute Future Baked Eye...Catrice Haute Future Baked Eye...Catrice Haute Future Baked Eye...

Beauty-Beamer. Met deze poederoogschaduw in intense kleurvarianten creëer je een spectaculaire oogmake-up met holografische effecten. Deze kan zowel droog als nat worden aangebracht en geeft ogen een nieuwe dimensie. Er zijn drie varianten: koel zilvergrijs, helder turkooisgroen en prachtig bruinbeige, elk gelardeerd met lichtere pigmenten. Alleen of in tal van combinaties te gebruiken. Verkrijgbaar in C01 Gem Into The Future, C02 iROSEdescent en C03 Never Green Before. 
Consumentenadviesprijs: € 3,89

Haute Future by CATRICE – Holographic Liner

Catrice Haute Future Holograph...

Een ander universum. De vloeibare eyeliner met holografisch effect is gemakkelijk aan te brengen dankzij het dunne kwastje. Voor een krachtige eyeliner look in iriserende blauw-paarstinten: ogen vangen onmiddellijk de aandacht. Verkrijgbaar in C01 GaLiLACxy.

Consumentenadviesprijs: € 3,59

Haute Future by CATRICE – Iridescent Topper

Catrice Haute Future Iridescen...


Nieuwe dimensies. Deze topper vertegenwoordigt een van de grootste trends van 2014: 3D-glittereffect. De sneldrogende roze-gouden vloeistof kan worden aangebracht over de oogschaduw of als highlighter op het lichaam of gezicht. Voor een trendy stijl met glam factor! Verkrijgbaar in C01 iROSEdescent. Consumentenadviesprijs: € 3,99


Haute Future by CATRICE – Blush Pearls 

Catr. Haute Future Blush Pearl...Catr. Haute Future Blush Pearl...

Sterrenstof. De rozige, subtiel glanzende Blush Pearls geven het gezicht een perfecte, stralende teint. De lichte en luchtige textuur breng je met het grootste gemak aan met een grote kwast op gezicht en neklijn. Blush Pearls laten je stralen als een ster! De luxe verpakking is een sieraad voor je make-upcollectie. Verkrijgbaar in de kleur C01 iROSEdescent. 
Consumentenadviesprijs: € 3,99 

Haute Future by CATRICE – Iridescent Lip Colour

Catr_HauteFuture_IridescentLip...Catrice Haute Future Iridescen...Catrice Haute Future Iridescen...

Buitenaards. Deze lipsticks hebben een heerlijk zachte textuur en geven de lippen een bijzondere tint in glanzend paars of abrikoos. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo en C02 iROSEdescent. 
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Haute Future by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer

Catrice Haute Future Ultimate...Catrice Haute Future Ultimate...Catrice Haute Future Ultimate...Catrice Haute Future Ultimate...Catrice Haute Future Ultimate...

Future chic. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. Deze vijf Ultimate Nail Lacquers geven nagels galaxytinten met onaardse effecten in spacey blauw, groen en taupe. Verkrijgbaar in C01 Eletrix Blue, C02 Never Green Before, C03 iROSEdescent, C04 GaLILACxy en C05 Gem Into The Future. Consumentenadviesprijs: € 3,59

Haute Future by CATRICE – Holographic Flakes Topcoat

Catrice Haute Future Holograph...

Cybereffecten. Deze transparante topcoat met holografische zilveren pigmenten geeft je nagels een kosmisch effect. De flakes kunnen worden aangebracht over elke kleur nagellak of direct op de nagels voor een ultieme futuristische stijl. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo. 
Consumentenadviesprijs € 3,59

“Haute Future” by CATRICE is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe lakjes en de nieuwe oogschaduws. Waar ben jij het meest benieuwd naar? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff