woensdag 14 mei 2014

HEMA WK

0 comments
 
Met de wereldkampioenschappen voetbal voor de deur is het de hoogste tijd om je klaar te maken om oranje te supporten. HEMA helpt een handje met deze leuke producten waarmee je alvast goed in de sfeer komt. Van officiële shirts, sokken, voetballen en trainingsjassen tot oranje nagellak en rood-wit-blauwe boa’s. Voor de sterren in wording onder ons zijn er voetballen in de kleuren van je team om nog even te oefenen. Met de onesie voor de hele familie kun je geheel in stijl oranje toejuichen. 

De collectie is verkrijgbaar in alle HEMA filialen en online op hema.nl.
Baby & Kinderen. 
Voor de allerkleinste zijn er stoere Hollandse WK T-shirts met bijpassende shorts. Voor de wat oudere toekomstige sterren zijn er buiten shirts en shorts ook trainingsjassen in oranje of in de kleuren van Brazilië.


Onesie
Met deze comfortabele onesies wordt thuis op de bank de allerbeste plek om de wedstrijden te kijken. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen.


Make-up
Speciaal voor het WK heeft HEMA vrolijke make-up. Met deze voetbalmake-up lopen alle vrouwen er feestelijk bij!

Accessoires
Voor het WK zijn er ook leuke accessoires zoals brillen, haarbanden, sambaballen, Hawaïslingers en maskers. Met deze versieringen wordt het WK volgen helemaal gezellig!
Voetbal
Met deze voetbal kun je goed oefenen om een echte profvoetballer te worden! Ze zijn verkrijgbaar in meerdere maten en met verschillende prints.


Juicharmbandjes
Natuurlijk hoop je op een goede afloop en daarvoor moet er gescoord worden! Op het juichen als dit gebeurt nog opvallender en leuker te maken heeft HEMA speciale juicharmbandjes in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Deze armbandjes gaan knipperen zodra je armen bewegen. Zo wordt een goal helemaal een feest!

                                        

Rugzakken
HEMA verkoopt ook leuke WK-rugzakken. Er is een Holland variant en een Brazilië variant. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken om alle WK-spullen in op te bergen, maar een rugzak is natuurlijk altijd handig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff