vrijdag 16 mei 2014

Eucerin introduceert voor gevoelige gezichtshuid met SymSitive.

0 comments
 
Eucerin heeft een unieke formule ontwikkeld speciaal voor de hypergevoelige gezichtshuid: Eucerin Hypersensitive. De productlijn is geschikt voor alle gevoelige huidtypen. Eucerin Hypersensitive bevat het prijswinnende ingrediënt SymSitive. De kalmerende eigenschappen van SymSitive zijn een doorbraak in de verzorgingsproducten voor de gevoelige huid.


Steeds meer mensen hebben een gevoelige huid

Prikkelingen, branderigheid en roodheid, diegene die er last van hebben kennen het onaangename gevoel veroorzaakt door een overgevoelige huid. Maar liefst 62% van de Nederlandse vrouwen geeft aan wel eens last te hebben van een gevoelige huid. Studies geven aan dat steeds meer mensen een gevoelige huid krijgen. Redenen hiervoor zijn onder meer een toename van luchtverontreiniging en frequenter gebruik van cosmetica met ingrediënten die allergische reacties kunnen oproepen. Ook kan men een gevoelig huidprobleem zoals rosacea (een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht) of couperose (kleine uitgezette bloedvaatjes in het gezicht) hebben. Eucerin komt nu met dé oplossing voor de gevoelige gezichtshuid: Eucerin Hypersensitive.

Het prijswinnende ingrediënt SymSitive.

Een (over)gevoelige huid heeft vaak een verzwakte huidbarrière. Zo kunnen irriterende invloeden van buitenaf makkelijker binnendringen en kan er als reactie een irritatie of ontsteking ontstaan. Hierdoor reageren de zenuwvezels in de opperhuid sneller en sterker, en dat zorgt voor het prikkende, brandende gevoel. Om dit te voorkomen en verminderen bevat Eucerin Hypersensitive het unieke ingrediënt SymSitive. Deze stof regelt de zenuwhyperactiviteit. Het geeft hiermee directe verlichting en comfort, tevens verlaagt het de huidirritatiegrens. De kalmerende eigenschappen van SymSitive zijn een doorbraak in de verzorgingsproducten voor de gevoelige huid.

Luchtdichte verpakking.

De nieuwe productlijn van Eucerin heeft een luchtdichte verpakking zodat er geen vuil bij het product kan komen. Het zorgt er ook voor dat het product lang houdbaar is, zelfs zonder het gebruik van conserveringsmiddelen. De 0% formules zijn ook vrij van parabenen, paraffine, parfums/geurstoffen, alcohol en kleurstoffen. Alle producten zijn klinisch getest op werkzaamheid en huidverdraagzaamheid. Binnen de Eucerin Hypersensitive lijn zijn de volgende producten beschikbaar:

-  Eucerin UltraSENSITIVE voor de zeer gevoelige gezichtshuid. Er is een crème voor de droge gezichtshuid en een variant voor de normale tot vette gezichtshuid. 
-  Eucerin AntiREDNESS producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige gezichtshuid met roodheid, zelfs geschikt bij rosacea & couperose. 

De producten kunnen zowel als dag- en als nachtcrème worden gebruikt.
-  De uiterst milde reinigingslotion is geschikt voor beide typen gevoelige huid.

De Eucerin Hypersensitive productlijn met bijbehorende consumentenadviesprijs:
-       UltraSENSITIVE Reinigingslotion: €9,95 (100ml)

-       UltraSENSITIVE Kalmerende Crème normale tot gecombineerde huid: € 16,99 (50ml)

-       UltraSENSITIVE Kalmerende Crème Droge Huid: € 16,99 (50ml)

-       AntiREDNESS Corrigerende Crème: € 19,49 (50ml)

-       AntiREDNESS Kalmerende Crème Droge Huid: € 19,49 (50ml)

De producten zijn vanaf eind juni 2014 exclusief verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

Morgen komt de zelftest die bij dit artikel hoort online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff