vrijdag 4 juli 2014

Beschrijving CATRICE producten Herfst/Winter-lijn 2014: Alle ogen op jou gericht.

0 comments
 
Gisteren kwam er een artikel online met de producten van de nieuwe CATRICE lijn, maar die werd zo lang dat ik besloot om de uitleg in aparte artikelen online te zetten. In dit artikel ga ik het hebben over de oogcollectie, alle ogen op jou gericht. Ik plaats één plaatje als voorbeeld, dus mocht je de andere kleuren willen zien dan raad ik je aan om het artikel van gisteren even door te kijken. Ik vind dat er echt wat pareltjes van make-up in deze lijn zitten, dus ik zal er ook even bij zetten wat ik er van vindt.

Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow

De mono oogschaduw is niet compleet nieuw in het CATRICE assortiment, je had al 19 kleuren in het assortiment die aangevuld zijn met 5 nieuwe tinten. Deze oogschaduw heeft veel voordelen, zo is het in vele verschillende kleuren en effecten verkrijgbaar en blijft het extreem lang zitten met een mooie dekking. De nieuwe kleuren zijn mooi, een glinsterende beige/parelmoer-tint, een matte bruine tint, een glinsterende donkerblauwe tint, een glinsterende petroltint (zie foto) en een donkerpaarse tint. 

Ik koop meestal geen losse oogschaduws, en ik heb deze kleuren eigenlijk ongeveer al in een palette dus deze koop ik waarschijnlijk niet, al vind ik de parelmoertint heel mooi. 

Liquid Metal Eyeshadow

Ook dit pareltje is niet geheel nieuw. Deze oogschaduw creëert een glans dat lijkt op die van vloeibaar metaal. De negen kleuren hebben een uniek chroomeffect, hebben maximale pigmentatie, een zijdezachte textuur en intense kleur in een mooie zwarte verpakking die luxe oogt. De nieuwe kleuren zijn petrol en diepblauw (zie foto)

Ik vind de diepblauwe kleur heel mooi, en daarmee zou ik mijn CATRICE collectie wel willen uitbreiden.  

Velvet Matt Eyeshadow - Nieuw

Deze oogschaduw is dan wel compleet nieuw, waar ik erg blij mee ben. Deze oogschaduw bevat ultrazachte pigmenten voor een fluweelzachte matte finish. De formule is hoog gepigmenteerd en smelt praktisch samen met de huid. De oogschaduw is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren waaronder zacht parelbeige, grijs, groen en aubergine (zie foto).

Deze oogschaduws zien er mooi uit, deze ga ik zeker proberen!

Kohl Kajal


Dankzij de zachte tip van dit oogpotlood kun je een geheel eigen nauwkeurige look maken. Hij is subtiel glinsterend, metallic of glanzend, er zijn vele effecten mogelijk. Hij is verkrijgbaar in acht kleuren en nu in een nieuw petrol tint (zie foto).

Ik gebruik eigenlijk nooit oogpotlood dus deze ga ik waarschijnlijk niet kopen, maar hij is wel heel mooi. 

Long Lasting Eye Pencil Waterproof

Deze langhoudend, waterproof en hoog gepigmenteerd oogpotlood heeft verschillende effecten en de kleur is mooi intens. Dit potlood werkt met een draaimechanisme en het uiteinde bevat ook meteen een puntenslijper. Hij is nu verkrijgbaar in koningsblauw (zie foto) en in totaal acht kleuren.

Zoals ik net al zei gebruik ik dus nooit oogpotlood dus deze koop ik waarschijnlijk niet, toch lijkt deze mij ook mooi.

Multi Style Matt Eyeliner - Nieuw

De applicatorvorm van deze eyeliner is heel uniek, met een innovatieve wigvorm vilten tip en afgeronde randen. Hierdoor kun je eenvoudig smalle en bredere lijntjes trekken. Deze matte, diepzwarte eyeliner blijft de hele dag goed zitten.

Aangezien ik niet zo goed ben met eyeliner is het eindloos zoeken naar een praktische. I give it a try I guess.

Duo Eyeshadow Brush - Nieuw


Met deze Duo Eyeshadow Brush maak je veelzijdige looks met subtiel kleur verloop. Je brengt de poederoogschaduw aan en je mengt het eenvoudig en professioneel. Het langere uiteinde van de brush is ideaal voor het royaal aanbrengen van oogschaduw, terwijl het kortere uiteinde nauwkeurig aanbrengt en handig is om mee te vervagen/blenden.

Een goede kwast erbij kan natuurlijk niet kwaad, dus dit is het proberen waard natuurlijk. Zeker voor maar €2,89!

Lash Boost Lash Extension Fibres - Nieuw


In deze mascara zitten speciale vezels die direct zorgen voor volume en een wimperverlengend effect. Je brengt je favoriete mascara overheen en over de nog vochtige textuur breng je een laagje Lash Extension Fibres aan. Als laatste stap breng je nog een laagje mascara aan en als resultaat krijg je wimpers met de maximale volume en lengte.

Ik vind het niet zo handig dat je twee mascara's nodig hebt, aangezien ik mijn make-up vaak snel moet doen, dus deze sla ik eventjes over..

Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara - Nieuw


Deze mascara met een grote elastromeerborstel absorbeert meer mascara en separeert de wimpers professioneel. Het resultaat? Een nauwkeurige applicatie voor een spectaculair volume met een vermenigvuldigingsfactor zonder klonters. Naast Black en Ultra Black nu ook in Waterproof.

Eigenlijk ben ik niet opzoek naar een nieuwe mascara aangezien ik erg fan ben van de Scandaleyes mascara en ook de Miss Manga mascara heel goed vind, maar deze wil ik wel eens proberen.

Lash Extension Volume Mascara - Nieuw


Een extra kleine borstel voor extra lange wimpers. Deze mascara heeft een bijzonder slank vezelborsteltje dat moeiteloos elke individuele wimper bedekt met een diepzwarte textuur. De geïntegreerde vezels zorgen voor een wimperverlengend effect. Je wimpers vallen op door  hun prachtige lengte, volume en krul. Verkrijgbaar in het zwart. 

Meestal werken dit soort borstels niet voor mij, dus ik vind het nogal zonde om hem dan te kopen om te proberen.

Morgen het onderdeel Verleidelijke Lippen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff