zaterdag 5 juli 2014

Beschrijving CATRICE producten Herfst/Winter-lijn 2014: Verleidelijke lippen.

0 comments
 
We zijn aangekomen bij de lipmake-up van de collectie, iets waar ik erg enthousiast over ben. Mooie kleuren, nieuwe producten. 

Ultimate Shine Lip Colour


Deze lipsticks zaten al in de collectie, maar zijn nu met twee nieuwe kleuren gekomen: donker rozenhout (zie foto) & stralend framboos. Deze lipstick is romig en heeft een zachte textuur die smelt op de lippen en zorgt voor intensieve hydratatie, verzorging en glans. De lipstick is verkrijgbaar in een totaal van acht kleuren. 

Ik vind de kleuren heel mooi, dus er is een grote kans dat ik een van deze lipsticks ga kopen.

Ultimate Shine Gel Lip Colour


Ook deze lipsticks zijn niet compleet nieuw, er zijn twee nieuwe kleuren bij gekomen die samen met de andere kleuren een totaal maken van zeven kleuren. Op de foto zie je een nieuwe macaron-roze kleur en de subtiele nude kleur is ook nieuw. Deze lipsticks brengen een prachtige kleur en een levendige, schitterende glans. 

Ik vind de macaron-roze tint heel mooi, maar ik heb al veel van dat soort kleuren...

Ultimate Colour Lip Colour


Dit is de klassieker onder de lipsticks. Deze lipsticks maken van lippen echte blikvangers met de hoge pigmentatie en krachtige kleuren. De zacht, verzorgende textuur zorgt voor een prachtige finish. Nu ook verkrijgbaar in drie nieuwe tinten: retro rood, snoepjesroze (zie foto) & Engelse roos. In totaal is deze lipstick verkrijgbaar in zestien kleuren.

Ik vind deze kleur heel mooi! 

Infinite Shine Lip Gloss


Deze lipgloss zorgt voor intense glans en stralende kleurreflecties. Dankzij de hydraterende formule garandeert deze gloss verzorgde lippen zonder een plakkerig gevoel. Een nieuwe perziktint (zie foto) maakt de collectie compleet met een totaal van tien kleuren.

Ik heb nog geen perzikkleurige lipgloss, dus ook deze ga ik waarschijnlijk kopen. 

Pure Shine Colour Lip Balm


Deze romige, ultrazachte en hydraterende textuur verzorgt lippen en laat een glanzende liplook met een lekkere geur. Deze jumbo lipsticks zien er niet alleen chic uit, ze zijn superhandig dankzij het draaimechanisme. Nu verkrijgbaar in een nieuwe nude tint en in totaal in zeven kleuren.

Ik vind Jumbo sticks niet zo handig om mee te werken, maar de kleur is wel mooi. 

Tinted Lip Glow Balm - Nieuw.


Deze verzorgende lipbalm maakt de natuurlijke kleur van de lippen af en geeft ze een subtiel roze kleurtje. De tint varieert afhankelijk van de pH-waarde van de huid op de lippen . Het resultaat blijft lang zitten, is natuurlijk en 100% uniek! Hoe vaker de balm aangebracht wordt, hoe intenser het resultaat. Er is één kleur voor iedereen. 

Dit vind ik een leuk en origineel product! Ik ga deze dan ook zeker kopen en reviewen. 

Beautifying Lip Smoother - Nieuw.


Deze Lip Smoother is een aanvulling op elke natuurlijke look. Het heeft een subtiele kleur in pastelroze en zachte nude tinten met een glanzende finish. De Lip Smoother egaliseert fijne lijntjes rond de lippen voor een egaal resultaat. De flock applicator en de praktische tube maken het concept helemaal af. Verkrijgbaar in drie kleuren.

Helaas vind ik flock applicators helemaal niet handig, ik koop deze dan ook niet.

Made To Stay Smoothing Lip Polish


Deze Smoothing Lip Polish biedt drie voordelen in één lipproduct: de kleurintensiteit van een lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss. Zes kleuren waaronder één nieuwe tint, zorgen voor een ware kleurexplosie. Dankzij de zachte flock applicator is het product snel nauwkeurig aan te brengen. Het resultaat is uniek, een briljante kleur die tot acht uur blijft zitten zonder de lippen uit te drogen. 

Helaas vind ik flock applicators helemaal niet handig, ik koop deze dan ook niet.

Longlasting Lip Pencil


Deze Longlasting Lip Pencil stelt grenzen aan kleur, voorkomt dat lipstick uitloopt en garandeert een intens kleurresultaat. De langhoudende waterproof textuur is zacht en zorgt voor een nauwkeurige applicatie. De potloden liggen comfortabel in de hand en kunnen moeiteloos worden geslepen wanneer dat nodig is. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, transparant nude en licht rozenhout (zie foto), en in totaal twaalf nieuwe kleuren.

Ik heb als ik eerlijk moet zijn nog helemaal geen lippotlood en ik heb er natuurlijk wel een nodig dus ik koop zeker een! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff