woensdag 2 juli 2014

Palmer's zoekt een nieuw model!

0 comments
 
Heb jij er altijd al van gedroomd om model te worden? Om net zo groot te worden als bijvoorbeeld Doutzen Kroes? Je kunt nu een goede kans grijpen om het allemaal waar te maken. Palmer's zoekt een nieuw model voor een reclamecampagne! Palmer's is een merk dat bekend is geworden door de cacaoboter voor de beste verzorging van je huid, en mocht je hun nieuw model worden, dan win je ook nog eens een gratis fotoshoot met een van de beste fotografen van Nederland, genaamd William Rutten


William Rutten maakt zijn hele leven lang al foto's, hij begon namelijk toen hij 12 was. Hij heeft veel beroemdheden voor de camera gehad, van Sting tot Madonna, van Spice Girls tot Robbie Williams & van Angelina Jolie tot Brad Pitt

Hoe cool zou het toch zijn als jij uitgekozen wordt? Een deskundige jury stelt een top 3 samen, waar iedereen op Facebook op kan stemmen. Degene met de meeste stemmen wordt het nieuwe gezicht van Palmer! Je kunt je tot 26 juli inschrijven door een mail te sturen naar facebook@kruidvat.nl. In die mail moet natuurlijk een duidelijke foto en een motivatie geschreven staan. Je kunt via de Facebookpagina van Palmer's & Kruidvat op de hoogte gehouden worden over deze spannende wedstrijd! 

Mocht je nou geen model willen worden, maar wel kans willen maken op leuke prijzen? Dat kan ook! Er loopt namelijk ook een winactie bij de Kruidvat, in samenwerking met Palmer's natuurlijk! Als je een Palmer's product koopt, ontvang je een kassabon met een actiecode. Je vertelt waarom Palmer's voor jou het beste product is, maar doe dit op een originele manier! Meer weten? Kijk op de site van Kruidvat.

Veel succes & wie weet zie ik je nog eens terug op de tv of heb je een gloednieuwe scooter gewonnen of een zonvakantie gewonnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff