donderdag 16 oktober 2014

Geef je Halloween kleur met Lush!

0 comments
 
Een van mijn favoriete dingen aan de herfst zijn de feestdagen, en ook de super leuke collecties die dan uitkomen! Daarom vind ik het ook super tof om persberichten te ontvangen van Lush, een winkel met o.a. bubble bars en bath bombs die handgemaakt zijn. Ze brengen elk jaar verschillende leuke collecties uit voor de feestdagen, en vandaag laat ik jullie de Halloween collectie van 2014 zien!


Bath Bombs

Northern Lights bath bomb - NEW


Deze bath bomb maakt elk bad spectaculair. De uiteinden bruisen er op los, terwijl het middenstuk langzaam oplost. Het krijgt, eenmaal opgelost, een groenige/blauwachtige kleur. De etherische oliën van kalmerende jasmijn en ylang ylang houden je hoofd koel en collected. Laat je bad lekker vol warm water lopen, ga zitten, leg je bath bomb erbij en ontspan bij de heerlijke geur en kleur. 

Sparkler bath bomb - NEW


De Sparkler bath bomb is, zoals de naam al zegt, sprankelend, knisperend en bruisend. Dit heb je nog nooit eerder gezien. Deze heerlijk ruikende bath bomb zorgt voor een explosie van geur, kleur en spektakel. De echte Lushfans herkennen misschien de geur van Rose Jam; een frisse combinatie van roos met een vleugje citroen. Je kan ook deze bath bomb in één keer in je bad doen.

Lord of Misrule bath bomb


Gooi deze mysterieuze bath bomb in één keer in je bad en ontdek de krachten. Hij is namelijk met een kruidige mix van patchouli en zwarte peper lekker krachtig. Lord of Misrule is geïnspireerd op  de gelijknamig voorzitter van een middeleeuws feest, Feast of Fools, vertaald 'Feest van de Gekken'. Als de diepgroene buitenkant langzaam wegbruist komt zijn wijnrode hart te voor schijn. Net als bij het echte festijn begint het feest namelijk pas echt als de wijn volop vloeit..

Bubble Bars

Pumpkin bubble bar - NEW


Wat is Halloween zonder pompoen? Precies. Niks. Tover daarom je bad om tot een schitterende balzaal met deze sprankelende en verwarmende bubble bar. De exotische combinatie van ylang ylang en sinaasappel-bloemenabsolue geeft je genoeg energie om uren te dansen. Zorg er maar wel voor dat je om 12 uur thuis bent, want voor je het weet verander je zelf in een sprankelende pompoen! Verkruimel de bubble bar onder stromend water voor een bad voor heerlijk geurende schuimbergen.

Wizard bubble bar - NEW


Deze bubble bar in de vorm van een kleine tovenaar zorgt voor knetterende magie in je bad. Door de kalmerende en ontgiftende madarijn-, jeneverbes- en venkelolie is je stress meteen weg en kun je alles weer aan. Zorg er dus voor dat je genoeg Wizards in huis hebt om het partyseizoen mee door te komen, want na een nacht doorhalen kun je je behoorlijk rot voelen. Ook deze vriend mag je verkruimelen onder een stromende kraan, dan tovert 'ie zichzelf om in het lekkerste schuim. 

Fairy Ring Soap - NEW


Bestel een stuk van deze geweldige paddenstoel en het voelt alsof je lekker in de natuur bent! Deze zeep is niet alleen 100% palmolievrij, maar bevat ook verse shiitake paddenstoelen. Deze stimuleren je bloedcirculatie en zorgen voor een lekkere boost. Ze werken ook antibacterieel en houden je huid gezond. Wees gerust, deze zeep ruikt niet naar paddenstoelen maar naar zachte jasmijn. 
Wat wel belangrijk is, is dat als je deze zeep bestelt, je maar een stuk van deze zeep krijgt, niet de hele paddenstoel. (Al kun je natuurlijk ook de hele paddenstoel bestellen).

Prijslijst

Fairy Ring soap - €6,95 per 100 gram

Deze producten zijn nu verkrijgbaar in alle Lush winkels en online op lush.nl !

Ik vind de producten super leuk, en vooral omdat er veel nieuwe producten tussen zitten! 

Ga jij een speciaal Lush product kopen dit jaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff