zaterdag 11 januari 2014

Beautytips die niet heel bekend zijn.

0 comments
 
Beauty is geen vak op school, helaas. Er valt wel veel over te leren, dus ik ga jullie vandaag maar eens wat beautytips laten zien die niet veel mensen kennen. 


Zonnebrand met een spons aanbrengen.
Dit is handig als je niet houd van dat vieze plakkerige gevoel van zonnebrand op je gezicht. Als je het aanbrengt met een spons trekt het meteen in je huid. 


Goedkope ringen? Nagellak!
Misschien heb je het al wel eens gehad, maar door goedkope ringen kun je een groene streep op je vinger krijgen. Dit kun je verhelpen door een laagje doorzichtige nagellak op je ringen te doen.

Scheerschuim? No thanks! 
Je kunt beter cremespoeling gebruiken als je je benen scheert dan scheerschuim. Je benen worden er namelijk minder droog door. 

Homemade Baby Wipes - The New Lighter Life

Baby Wipes.
Gebruik in plaats van make-up remover, baby wipes! Dit is lekker zacht voor de huid, en veel frisser. Het is niet slim om die van Zwitsal te gebruiken! Doe dit alsjeblieft niet! Zwitsal is een goed merk, maar als je de doekjes hiervoor gebruikt gaat de huid rond je ogen waarschijnlijk irriteren, dit hebben veel mensen. Als je dan met Zwitsal stopt blijft het irriteren, en is het echt heel moeilijk iets anders te vinden wat niet irriteert!

Geen alcohol! 
Je kan het beste geen haarproducten met alcohol gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je haar uitdroogt... en dat wil je niet!

Google

Lichtere huid.
Als je een lichtere huid wilt, snij een citroen door de midden en wrijf deze over je hele gezicht, laat het 5 minuten zitten en spoel het af met warm water!

Mooiere wimpers.
Verwarm je wimperkruller met een fohn. Je wimpers worden sneller langer en krullen meer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff