vrijdag 10 januari 2014

Valentijnsproducten Lush 2014.

0 comments
 
Dit jaar introduceert Lush geweldige producten voor Valentijnsdag waarmee je je lover of jezelf mee kan verassen! Natuurlijk zijn deze gemaakt met heerlijke verse ingrediënten  etherische oliën en voedende boters.



Neon Love 

€6,95 per 100g,  vegan.


Misschien ken je het kunstproject 12 Months of Neon Love; dit is een kunstproject waarbij teksten van bekende lovesongs in een neonschrift zijn uitgebeeld. Deze zeep brengt daar een ode aan. In de Neon Love zeep vind je verse vijgen, passievruchten en sojayoghurt voor een zijdezachte huid. Als je een stukje uit het grote hart snijd verschijnen er allemaal kleine, witte hartjes. Het kan niet Romantischer. En samen douchen is natuurlijk veel beter voor het mileu… 

Prince Charming

100 gram kost €7,95
  250 gram kost €15,95
  500 gram kost €26,95


Vegan
Heb jij jouw prins op het witte paard nog niet gevonden? Spring dan onder de douche met deze showergel vol Marshmallowwortel, Fair Trade vanille, granaatappel en amandelolie. Je valt spontaan in katzwijm van de geur die gemaakt is van sandelhoutolie, geranium en grapefruit.

Close To You.

€8,95 per stuk,  vegan.


Doet deze Massage Bar jullie toevallig heel erg denken aan het Engelse koekje Jammy Dodger? Hij lijkt er inderdaad heel veel op! Deze heerlijke Massage Bar is gemaakt met cupuaçuboter, sheaboter en olijfolie. Masseer deze olie lekker in, nadat je het hebt fijn geknepen tussen je warme handen. De geur is net zo heerlijk als het koekje!

Tender is the Night

€10,95 per stuk,  vegan.
De ‘Tender is the Night’ ken je misschien al. Hij komt terug met een nieuwe look! De naam is afgeleid van het liedje Tender van Blur en het gelijknamige boek van F. Scott Fitzgerald. Deze Message Bar is gemaakt met een mix van sensuele jasmijn en ylang ylang met cacaoboter en sheaboter. Smelt dit langzaam op je warme huid voor een heerlijke olie. 

Love Locket

€10,95 per stuk,  vegan.
Misschien heb je wel een ketting met een hartje en een slotje. Dit is de zeepvariant van Lush. Deze is alleen niet voor om je nek, maar voor in bad. Als je de Ballistic op je badrand kapot slaat vind je het geheim achter het slot. Je badwater verandert in een zee van vanille, neroli en jasmijn, vol papieren hartjes.

The Kiss

€9,65 per stuk,  vegan.
Deze lippenbalsem geeft je lippen een vleugje kleur. Het is gemaakt met de heerlijke combinatie van Fair Trade sheaboter, cupuaçuboter en agavesiroop. De guaranapoeder zorgt voor extra volle kussertjes. Deze balsem bevat geen conserveermiddel en plasticvrije glittertjes. Super fijn dus voor jouw lippen en voor het mileu!

De Valentijnsproducten van Lush zijn vanaf 10 januari te koop in alle vestigingen & online. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff