maandag 13 januari 2014

HEMA 'Alles is Liefde' Valentijnsdag collectie.

0 comments
 
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is het 14 februari Valentijnsdag, de dag waarop je iemand anoniem de liefde kunt verklaren. Ook kun je je lieve lover natuurlijk extra verwennen. HEMA heeft hier leuke en perfecte spullen voor! Van gebak tot cadeautjes, je koopt ze bij HEMA. Het gebak is te koop vanaf 7 februari tot en met 14 februari, en de partygoods vanaf 20 februari in alle HEMA filialen. 

1.PNG
slinger, ballonnen, enveloppen, doosjes en inpakpapier.

Cadeautjes. 
Ook de leukste cadeautjes vind je bij HEMA, zoals een fotoboekje voor jullie leukste
herinneringen of schrijf op de hartvormige sticky notes waarom jouw Valentijn de leukste is!Je liefdesbrief
maak je met de stempelset nog specialer. Weet je niet van welke bloemen jouw geliefde houdt? HEMA heeft knutselbloemen die bij iedereen in de smaak vallen.

2.PNG
fotoboekjes, fotolijstjes, stickers, zakjes, memoblokjes, bloemen, hartjes, etiketten. 


Hartendief.
Met chocolade verover je zeker weten het hart van jouw Valentijn. Zoetigheid valt altijd goed in de smaak. Bonbons, hartpetitfours, valentijnstaart of –tompouce zullen zeker gewaardeerd worden.ie bij iedereen in de smaak vallen.

3.PNG
Bonbons, chocolade, snoepjes, tompouche en zelfs taart!
Er zijn dus heel veel leuke spullen te koop bij de HEMA. Ik ga zeker even langs als het in de winkel ligt, want deze producten zijn echt super leuk. Eigenlijk zijn de meeste producten bij de HEMA altijd al leuk, maar dit is echt super!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff