donderdag 30 januari 2014

Sorry & i wanna help!

1 comments
 
Sorry. Dat is het eerste wat ik wil zeggen. Denk alsjeblieft niet dat ik niet wou bloggen en mijn blog dus heb verwaarloosd. Dat is namelijk niet zo. Ik voel me steeds ziek en moe, en normaal poste ik dan wel omdat ik dan nog een paar in concepten had staan. Die zijn op en daarom is er bijna een week niks op mijn blog gekomen! Ik vind dit echt niet leuk. Dit is niet de enige reden, maar de andere ga ik hier niet op zetten. 

JustGirlyThingsღ | via Facebook

Ook denken jullie waarschijnlijk: wat is ze vaak ziek. Dat klopt en ik ga ervoor naar het ziekenhuis. Ik moest een paar keer bloedprikken en ze deden wat andere onderzoeken. Ze weten dus nog niet wat het is, en ik ook niet. Zodra ik het weet, en zodra ik er klaar voor ben maak ik een keer een artikel of een video erover. Niet alleen zodat jullie het weten, maar ook zodat ik iemand van jullie er misschien mee kan helpen. Als je hetzelfde hebt als mij, of iets anders en ik kan je ergens mee helpen, dan ben ik heel blij dat ik dat kon doen.

yes👑

Dit brengt me dus ook bij een ander punt. Als iemand van jullie iets heeft en iemand nodig heeft om te praten, ik ben er voor je. Niet zo dat ik in het echt met je kan gaan praten (behalve als ik je ken), maar bijvoorbeeld mailen. Ik help je graag.Mail: daphsblogger@gmail.com

1 opmerking:

  1. Mooi geschreven! Wat lief dat je andere ook wilt helpen! Knap van je hoor

    BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff