maandag 24 maart 2014

Eucerin pH5 Onder de Douche Bodylotion

0 comments
 
62% van de Nederlandse vrouwen geeft aan een gevoelige huid te hebben. Verzorging van een gevoelige huid kan veel tijd kosten. Niet te warm douchen, geen zeepproducten gebruiken, droge en geïrriteerde plekjes behandelen en dat allemaal veelal in de drukke ochtendspits. Met de nieuwe Eucerin pH5 Onder de Douche Bodylotion kan je nu zelfs een gevoelige huid goed verzorgen zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn. Eucerin introduceert hiermee een uniek product in de apotheek, dat vanaf heden verkrijgbaar is.

image001.png wordt weergegeven

Binnen de populaire pH5-lijn van Eucerin is de Onder de Douche Bodylotion ontwikkeld. De hydrodispersion technologie in het product zorgt ervoor dat er een beschermend en verzorgend lipidenlaagje achterblijft op de huid, zelfs als die wordt afgespoeld en afgedroogd. Het product gebruik je onder de douche, waardoor je je na het afdrogen direct kan aankleden en niet hoeft te wachten tot het product is ingetrokken. Net als de andere producten van de Eucerin pH5-lijn bevat de Onder de Douche Bodylotion het ingrediënt dexpanthenol, dat het zelfherstellende vermogen van de huid ondersteunt en de huidbarrière versterkt bij regelmatig gebruik.

Vijf minuten extra
Voor iedereen met een gevoelige huid biedt Eucerin nu de combinatie van een goede huidverzorging en een besparing van tijd. Met name in de drukke ochtendspits is wat meer tijd erg welkom. Met vijf minuten extra in de ochtend kan je bijvoorbeeld nog lekker een keertje snoozen, springend de veren van je matras testen, nog even het nieuws kijken of de krant lezen, op je gemak ontbijten, je partner een extra knuffel geven, je haar eens anders stylen of nog even spelen met de kids. Kortom: een heerlijk ontspannen begin van de dag, zelfs met een gevoelige huid.

image004.png wordt weergegeven

Eucerin en de gevoelige huid
Een gevoelige huid is extra vatbaar voor schadelijke invloeden van buitenaf doordat de natuurlijke beschermfunctie van de huid niet meer naar behoren werkt. Dit komt mede doordat de natuurlijke huidbarrière is aangetast en de pH-waarde van de huid is verhoogd,  hierdoor vermindert de enzymatische werking. De huid wordt snel rood, kan bultjes krijgen en voelt trekkerig aan.  De pH5-lijn van Eucerin bestaat uit producten met een pH-waarde van vijf en is speciaal ontwikkeld om het natuurlijke afweersysteem van de huid te beschermen en te herstellen. De producten bevatten dexpanthenol, dat het huidherstellend vermogen ondersteunt en de barrièrefunctie herstelt. De pH5 citraatbuffer versterkt de natuurlijke pH-waarde van de huid en glycerine hydrateert de huid. Door het gebruik van de pH5-producten wordt ook de huidreactie bij allergieën zoals hooikoorts verminderd.

De Eucerin pH5 Onder de Douche Bodylotion is vanaf heden verkrijgbaar in de apotheek voor een consumentenadviesprijs van € 18,49.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff