vrijdag 25 april 2014

Eau de toilette, essence like best friends forever!

1 comments
 
Met je beste vriendin deel je bijna alles. Je gaat samen op vakantie, samen eindeloos shoppen en natuurlijk maken jullie de leukste feestjes samen mee. Ook is het fijn dat als het even niet zo lekker gaat, ze er altijd voor je is. In mei komt essence met een speciale geur die opgedragen is aan alle beste vriendinnen genaamd like best friends forever. Dit is een bijzondere en warme geur die net zo geweldig is als jouw beste vriendin! Al de essence geuren zijn gemaakt voor elke stemming en maken het leven een beetje mooier met de vrolijke en unieke geuren en flesjes. 


De nieuwe essence eau de toilette is ook ontwikkeld in samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs. De flacon is ontworpen met veel aandacht voor details: een turkooiskleurige strik die staat voor de sterke vriendschapsband en de dop is versierd met een vrolijk lilakleurig lint.

De nieuwe parfum like best friends forever is een warme, sprankelde en fruitig-bloemige geur. Ideaal voor meiden die alles delen met hun best vriendin. Een combinatie van pittie roze peper, tintelende mandarijn en frisse zwarte bessen vormen de fruitige, sprankelende topnoot. Het hart van de geur is zacht en warm dankzij de perzik, rozen en rode appeltjes. In de basis vinden we de warmte van vanille, musk en sandelhout. Een perfecte harmonie die net zo bijzonder en uniek is als de vriendschap tussen twee beste vriendinnen.

Net als bij de andere parfums draagt essence weer bij aan de bescherming van het milieu. De verpakkingen van de essence geuren zijn gecertificeerd en gemerkt met het Forest Stewardship Council-Logo (FSC). Dit garandeert dat het hout waarvan het papier is gemaakt duurzaam is. Daarbij is de verpakking klimaatneutraal geproduceerd. Hiertoe ondersteunen essence en ClimatePartner een bosbeschermingsproject in Mozambique. De verpakking heeft een ID nummer waarmee je online kunt volgen welke projecten essence steunt, mocht je dat leuk vinden.

De nieuwe geur like best friends forever is vanaf mei 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en in België bij de Kruidvat. Don’t worry, de 5 populairste essence geuren blijven ook in het assortiment.

De adviesprijzen zijn:
50 ml - €6,99
10 ml - €3.29

Meer budget parfum! 
1 opmerking:

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff