vrijdag 2 mei 2014

CATRICE Carnival of Colours

3 comments
 
Ook CATRICE brengt een mooie lijn uit voor het WK. Niet met oranje spullen, maar met vrolijke Braziliaanse kleurtjes. Veel volwassener, en het heeft meer te maken met beauty, als je het mij vraagt. Brazilië is fascinerend. Met de unieke landschappen, een cultuur vol passie en pure liefde. Het enthousiasme voor de samba, voor carnaval en voor voetbal werkt zeer aanstekelijk. Het wereldkampioenschap van dit jaar wordt kleurrijk! Het inspirerende gastland opent zijn poorten wanneer de hele wereld deze zomer kijkt naar het mooie Brazilië. Internationale ontwerpers houden van de levenslust van Brazilië en raken geïnspireerd van de Suikerbroodberg, Copacabana en de kleurrijke patronen. De Limited Edition ''Carnival of Colours'' by CATRICE past hier perfect bij en zal de harten van alle Brazilië fans sneller doen kloppen van half juni t/m juli 2014. De diversiteit van de Amazone komt tot uiting in het uitgebreide aanbod van felle kleuren: aquablauw, paars, grasgroen, alarmrood, oranje en zonnig geel. De hoogtepunten zijn de oogschaduwen met drie kleuren, de licht getinte lipgloss in een compact omhulsel en de beauty bag, met smaakvolle artistieke ananassen.

Baked Trio Eyeshadow.De Baked Trio Eyeshadow met Wet & Dry formule is uiterst veelzijdig. Breng het vochtig aan voor een intense look en droog voor een subtiele make-up stijl. De exotische kleuren, waaronder de Braziliaanse klassiekers geel, groen en blauw, hebben een lichte glans en brengen je ongetwijfeld in een zomerstemming. Verkrijgbaar in C01 Rhythm Of The World, C02 International Anthem en C03 Flag Attack. 


Cat Eyes Eyeliner Pen.


Ga voor de cat-eyelook. De vilten tip is ideaal voor zowel dunne als krachtige lijnen. Deze eyeliner zal in het diepzwart zeker de aandacht trekken! Verkrijgbaar in C01 Black For Gold.

Ultimate Colour Lip Gloss.


De Ultimate Colour Lip Gloss heeft een lichte kleur en intense glans. De textuur is zacht, de verpakking compact en uiterst elegant. Kies tussen fris oranje, koraal, roze of geel met een subtiele kleur en een prachtig pareleffect. Breng het aan met de flock applicator en geniet van de volgende midzomernacht. Verkrijgbaar in C01 Burning Down The Arena, C02 When I Say Li, You Say Lac…, C03 Go Yellow, Go! en C04 Feel The SpiRED.

Ultimate Nail Lacquer.


Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De  nagellakken zijn solo of als team zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren, waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart. Alle doppen zijn voorzien van een fraai ananas dessin. Verkrijgbaar in C01 Team Blue, C02 Viva Brasil, C03 Burning Down The Arena, C04 When I Say Li, You Say Lac…, C05 Go Yellow, Go!, C06 Feel the SpiRED en C07 Black For Gold. 

Beauty Bag.


Het handige make-up tasje met een exotisch ananasmotief is ideaal om mee te nemen naar publieke voetbalwedstrijden of shop uitjes. Wanneer je dit tasje vult met de meest essentiële beauty must-haves is de beauty bag een aanwinst voor elke handtas. En bovendien is het een verrukkelijke blikvanger! 

Prijzen: 
Baked Trio Eyeshadow - €3,89 per stuk
Cat Eyes Eyeliner Pen - €3,59
Ultimate Colour Lip Gloss - €2,99 per stuk
Ultimate Nail Lacquer - €2,99 per stuk
Beauty Bag - €3,59

“Carnival of Colours” by CATRICE is vanaf half juni t/m juli 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en in België bij de Kruidvat.


3 opmerkingen:

 1. Ik vind de trio's er erg leuk uitzien, maar vind het wel jammer dat de kleuren erin hetzelfde zijn. Ook de roze/koraal kleurige lipgloss vind ik het bekijken waard ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het ook erg jammer van de kleuren in de trio's!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff