donderdag 1 mei 2014

Essence trend edition “hup holland hup!”

0 comments
 
Na lang wachten is het weer zover, het wereldkampioenschap voetbal kot er weer aan en alle ogen zijn gericht op het prachtige Brazilië! In Juni brengt essence iedereen in de voetbalstemming met de nieuwe ''hup holland hup'' trend edition. Of je nu kijkt op een stadsplein met stadionsfeer, een BBQ-tuinfeest houdt of met een gezellig groepje thuis voor de buis de wedstrijden volgt, essence zorgt voor de perfecte uitrusting! De producten passen perfect bij het Hollandse voetbaltenue van 'onze jongens'. Let's kick it... met essence!

Nepwimpers.WK wimpers. Deze papieren kunstwimpers zijn een unieke beautyaccessoire voor alle voetbalfans! Alle ogen zijn gericht op Oranje. Verkrijgbaar in 01. Blik op Het Doel!

Fan pen. Dit is een echte fan must-have! Deze fan pen hoort in elk make-up tasje thuis voor elke wedstrijd die Nederland speelt. Teken de Nederlandse vlag eenvoudig en precies op je gezicht en lichaam. Ook kun je het gemakkelijk delen met je voetbalvrienden! Laat het voetbalfeestje maar beginnen! Verkrijgbaar in 01. Oranje boven!

Nagellak. 

De langhoudende nagellakjes in rood, wit en blauw brengen je alvast in de stemming voor het aankomende WK. Of ze nu apart of gecombineerd worden aangebracht, een Holland-look is zo gemaakt. Verkrijgbaar in 01. Topscorers, 02. Hattrick en 03. Wihelmus van Nassouwe.

Tattoos. 

 photo ess_HHH_Tattoos_VivaHollandia_01_zps2b098fab.jpg

Deze body tatoos met verschillende designs laten je Hollandse hart aan iedereen zien.
Kies een patroon, druk de voorkant tegen de huid, maak vochtig met water en de WK tattoo is klaar! Eenvoudig te verwijderen met water en zeep. Verkrijgbaar in 01 viva hollandia.

Stickers.


Fluit voor creatieve looks! Maak van je nagels en je lichaam atletische blikvangers met deze fan stickers. Selecteer een motiefje, verwijder zorgvuldig de folie, plaats op de huid of nagel en druk aan. Breng een laagje top coat aan over de nagels voor een langhoudend resultaat. Zo geniet je twee keer zo lang van het voetbalfeestje! Verkrijgbaar in 01 op de stip.

Handgel.


Hands! Deze handgel zorgt voor schone handen zonder water en zeep en geeft tegelijkertijd een heerlijke geur! Hele kleine rood-wit-blauwe deeltjes in de textuur zorgen voor een echt Hollands-gevoel. Let's go... tijd om te scoren! Verkrijgbaar in 01. Hands!

Armband.


Stijlvol het WK in! Deze armband maakt elke fan-outfit compleet en zal de aandacht trekken tijdens de wave! Verkrijgbaar in 01 langs de lijn.

Haarelastiek. 


Met dit haarelastiekje ziet je haar er super uit als Nederland scoort. Het elastiekje is volledig in de stijl van de Nederlandse vlag en houdt het haar perfect op zijn plaats. Verkrijgbaar in  01 girl of the match.

Haarclipjes.


Hollandse haarclipjes! De trendy, multifunctionele haarclips kun je vastmaken in je haar, aan je outfit of aan je tas. Overal waar een beertje extra fan-aandacht nodig is komen ze handig van pas! Verkrijgbaar in 01. olé olé olé olééé.


Prijzen:
Nepwimpers - €2,39
Fan pen - €1,99,-
Nagellak - €1,69 per stuk.
Tattoos - €1,99
Stickers - €1,39
Handgel - €1,89
Armband - €1,59
Haarelastiek - €1,59
Haarclip - €1,99


Essence ''hup holland hup'' is verkrijgbaar in juni 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff