vrijdag 22 augustus 2014

De nieuwe HEMA foundation collectie.

0 comments
 
Altijd op zoek naar de perfecte foundation die precies matcht bij jouw huidskleur en teint? Ik herken het. Met mijn lichte huid is het bijna onmogelijk een goede foundation te vinden. HEMA komt met het nieuwe foundation assortiment. Daarin vind je voor alle huidskleuren een foundation die de huid elke dag laat stralen. De nieuwe CC perfecting foundation heeft verzorgende eigenschappen en is verkrijgbaar in uiteenlopende kleurnuances zodat er voor elk huidtype en nu ook alle huidskleuren een perfecte match te vinden is. Naast de CC perfecting foundation zijn de  illuminating foundation, de mattifying foundation en de covering compact powder foundation sinds kort verkrijgbaar in alle HEMA filialen en online. Super handig!

Foundation modellen

CC perfecting foundation
Een vloeibare color correcting foundation in een luxe pompflacon, die de huid direct een stralende, geperfectioneerde uitstraling geeft. De formule egaliseert de huid en heeft een medium tot hoge dekkracht. De formule is verrijkt met een natuurlijk haverextract dat de huid helpt te verstevigen en te hydrateren.
Dankzij de SPF 15 is de huid ook meteen beschermd tegen UV-straling. Er zijn 3 kleurnuances, aangepast aan de ondertoon van verschillende huidskleuren. Per kleurnuance zijn er drie kleuren CC perfecting foundation beschikbaar. Pink skintone past bij een lichte huid met een rossige ondertoon; yellow skintone is geschikt voor de lichte tot medium huid met een gele ondertoon; dark skintone  is geschikt voor de donker getinte huid.

1129390111293902112939041129390511293909

Doffe teint weer laten stralen?
Probeer de illuminating foundation, een vloeibare lichtgewicht foundation in een praktisch tubetje. De formule zorgt voor een langdurige hydratatie waardoor de huid een gezonde, stralende uitstraling krijgt. Ook geschikt om gedurende de dag je teint een verhelderende touch up te geven. Verkrijgbaar in 6 tinten.

1129380111293806

Onrustige glimhuid matteren?
Dan is de mattifying foundation de beste match om jouw huid elke dag op haar allermooist te laten zijn. De foundation voelt luchtig aan en versmelt als een tweede huid. Er verschijnt een matte finish. Verkrijgbaar in 6 tinten.

11293701    11293705

Vlekjes en lijntjes verdoezelen?
Ga voor de covering compact powder, een zijdezachte dekkende poeder die snel alle oneffenheden vervaagt. De poederdeeltjes egaliseren het huidoppervlak waardoor fijne lijntjes en vlekjes verminderen. Inclusief powderpuff voor een perfecte applicatie. Verkrijgbaar in 4 tinten.

11294103a11294104a

Deze lijn maakt mij erg nieuwsgierig omdat er ook veel lichte kleuren in zitten, en als ze de normale HEMA prijs hebben zijn ze het zeker waard om te proberen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff