zondag 21 september 2014

Essence Lash Princess Volume Mascara & Essence Extra Longlasting Eyeliner.

0 comments
 
Ik zag een paar weken geleden de Essence Lash Princess Volume Mascara al bij Vera, en ik was meteen enthousiast. Wauw! Een super mooi effect en ook nog eens een mooie verpakking. Toen ik hem dan ook in Duitsland zag liggen moest ik hem meenemen. Het was ook nog eens super goedkoop, ongeveer €3,- en er zat ook nog een eyeliner bij! Reden genoeg om het te testen dus. 


De verpakking doet me denken aan een product van Bourjois! Een mooi gevormd flesje met romantische versieringen erop. De dop is anti-slip, wat handig is bij het aanbrengen. 


Ik kreeg deze foto helaas niet zo scherp als ik wilde, maar je ziet wel dat de ook de borstel een aparte vorm heeft. Het zijn dunne tandjes, en de borstel gaat in het midden opeens in een boogje. Ik vond het niet heel handig aanbrengen om eerlijk te zijn.Dit zijn mijn wimpers zonder mascara.


En hier zie je het met mascara. Ik kon het effect niet echt terug zien op de foto's, maar in het echt wel!

Dan gaan we nu de eyeliner bekijken. Ik ben de foto van de eyeliner zelf kwijtgeraakt helaas.


Dit zijn de swatches. Zoals je ziet is het geen dunne punt, en dus moeilijk aan te brengen. En dat heb ik gemerkt bij het aanbrengen! Het ene oog ging opzich vrij snel maar het andere oog heb ik lang over gedaan, zeker 10 minuten! 


Niet de mooiste lijn die je ooit hebt gezien, maar ik kon geen betere krijgen. De eyeliner vond ik dus niet zo goed.


En dit is de full face foto. Hierop draag ik de mascara (die niet opvalt op deze foto), de eyeliner en een lipgloss waarvan morgen de review online komt! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff